Terugblik Landelijke Netwerkdag GP+

Op 5 oktober jl. organiseerden we voor onze leden samen met gastorganisatie Archipel onze eerste Landelijke Netwerkdag GP+. We kijken terug op een dag met een uitstekende sfeer, interessante sprekers en volop mooie gesprekken. Uit de evaluatie onder onze gasten blijkt dat jullie deze mening delen. Gemiddeld werd de Netwerkdag GP+ gewaardeerd met het rapportcijfer 8,2!
Een greep uit jullie reacties:

“Ik vond de gehele dag qua opbouw prima. Bijzonder om met elkaar het feestje te vieren. De middag was voor mij ook heel inspirerend. Mooie ideeën opgedaan + ervaren dat we tegen dezelfde problemen aanlopen. Veel nieuwe collegae leren kennen + afspraken mee gemaakt.”

“Het is mooi om te zien dat er zoveel verschillende mensen en disciplines zich bezig houden met het werken aan en voor de kwaliteitseisen GP. Het geeft een warm en sterk gevoel.”

“Alles was leuk en nuttig. Vooral het onderdeel over samenwerking met GGZ in een consultatieteam vond ik erg herkenbaar en daarom interessant. Leuk dat er veel werd aangehaald van de werkvloer i.p.v. alleen denken op managementniveau.”

Kijk hier om het dagprogramma van 5 oktober jl. nog eens rustig na te lezen.

Hartelijk dank voor jullie aanwezigheid en we kijken ernaar uit jullie in het najaar van 2024 weer te mogen ontvangen bij de volgende Netwerkdag GP+.

Vereniging voor Gerontopsychiatrie erkenning doelgroepnetwerk
Vereniging voor Gerontopsychiatrie en kennis delen
Vereniging voor Gerontopsychiatrie en kennis delen