Ons Kenniscentrum

Vereniging voor Gerontopsychiatrie

Ons Kenniscentrum ontwikkelt, beheert en verspreidt informatie over gerontopsychiatrie (GP). Wij werken met onze expertisecentra, professionals en ervaringsdeskundigheid samen in een lerend kennisnetwerk. De vereniging geeft informatie over wat gerontopsychiatrie is en hoe je ermee kunt omgaan.

Voor wie is ons Kenniscentrum?

Het Kenniscentrum is primair voor én door professionals die direct of indirect betrokken zijn bij de complexe zorg voor gerontopsychiatrische cliënten. Maar we zijn er ook voor alle anderen die meer willen weten over gerontopsychiatrie. Dus ook voor gerontopsychiatrische cliënten met een minder complexe zorgbehoefte. De vereniging geeft informatie over wat gerontopsychiatrie is en hoe je ermee kunt omgaan.

Hoe werken we?

Met onze expertisecentra, professionals en ervaringsdeskundigen samen in netwerk. We verbinden onze verschillende expertisegebieden en professionals in ons ambitieus, lerend kennisnetwerk. Ambitieus omdat ieder lid meewerkt aan meer en beter beschikbare kennis over gerontopsychiatrie. We leren van elkaar, werken met elkaar en we ondersteunen elkaar bij kennisvraagstukken.

Samen zorgen we voor het adresseren van onderzoeksvragen binnen de vereniging en maken we praktisch toepasbare kennisproducten en leerinterventies vindbaar voor het kennisnetwerk.