ActiZ organiseert webinar over ontwikkelingen LVHC

Op donderdag 8 juni van 10.00u – 11.15u organiseert ActiZ, samen met het ministerie van VWS en ZN, een webinar over het beleid omtrent laag volume hoog complexe (LVHC) doelgroepen in de langdurige zorg. In dit webinar wordt de meest actuele informatie gegeven over de ontwikkeling van het LVHC-netwerk. Via onderstaande link kunt u zich aanmelden.

LVHC-netwerk
Voor de langdurige zorg wordt een kennisinfrastructuur ontwikkeld voor laag volume hoog complexe (LVHC) doelgroepen. Het gaat onder meer om de doelgroepen Huntington, Korsakov, Gerontopsychiatrie, dementie met zeer ernstige gedragsproblematiek, langdurige bewustzijnsstoornis (LBS) en NAH met bijkomende problematiek. Doel van het LVHC-netwerk is specialisatie van kennis en zorg, zodat betere zorg aan deze cliënten kan worden verleend.

Inhoud webinar
ActiZ neemt u graag mee in de laatste ontwikkelingen van het LVHC-beleid. Doel van het webinar is het schetsen van de achtergrond en bieden van inzicht in het huidige een toekomstige beleid. Het ministerie van VWS en Zorgverzekeraars Nederland (ZN) zullen aanschuiven om u concreet mee te nemen in de organisatie en governance van het LVHC-beleid en de bekostiging/inkoop van het LVHC-netwerk. Na dit webinar heeft u de meest recente informatie over de ontwikkeling van het LVHC-netwerk.

Voor wie?
Beleidsadviseurs, zorgverkopers, kwaliteitsmanagers, bestuurders, regiomanagers, directeuren zorg/intramuraal.

Aanmelden: https://www.actiz.nl/webinar-lvhc-laag-volume-hoog-complex